Μήνυμα της Δ. Αφεντούλη* για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Η Δέσποινα Αφεντούλη, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Αττικής- Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στον Άγιο Στέφανο του Δήμου Διονύσου στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

«Η κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των πεσόντων του 1821 αποτελεί ταπεινή ένδειξη ευγνωμοσύνης στον Αγώνα για την απελευθέρωση. Το σθένος όσων χάθηκαν ας αποτελεί φωτεινό παράδειγμα, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε, ενωμένοι και αλληλέγγυοι, με πίστη στα ιδανικά και τις αξίες, που ξεπερνούν τα όρια του εφικτού, ώστε τα αδύνατα να γίνονται δυνατά. Ιδιαίτερα σήμερα, που η Νέα Γενιά επωμίζεται το βάρος της διεθνούς κρίσης στην πιο παραγωγική ηλικία, με αγώνα, μπορεί να ελπίζει για ένα καλύτερο Αύριο και να συνδιαμορφώσει την Ελλάδα της Δικαιοσύνης,της Αξιοκρατίας και της Πρόνοιας. Η σκέψη και η καρδιά μας είναι στραμμένη και στην Κύπρο που περνά δύσκολες στιγμές, αλλά και στο Ελληνισμό της Διασποράς που απρόσκοπτα τιμά και πάντα στηρίζει την Ελλάδα.»

25-martiou-2013-ag-stefanos-dionysos

* H Δέσποινα Αφεντούλη είναι Δρ Κοινωνιολογίας-δημοσιογράφος και Περιφερειακή σύμβουλος Αν. Αττικής- εντεταλμένη Γραφείου Τύπου.