Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ιατρική: Αφιέρωμα του «Εθνικού Κήρυκα»

Οι τελευταίες εξελίξεις στην Ιατρική: Αφιέρωμα του «Εθνικού Κήρυκα»

Σε αυτό το αφιέρωμα, προσφέρεται η δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ιατρική από διακεκριμένους, ελληνικής καταγωγής, ιατρούς, οι οποίοι διαπρέπουν στον τομέα τους, στην Ελλάδα και στις Η.Π.Α.

Πιο συγκεκριμένα, ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, όπως στη Μαιευτική-Γυναικολογία, Οφθαλμολογία, Καρδιολογία, Γαστρεντερολογία, Ουρολογία, Χειρουργική, Οδοντιατρική, Νευροχειρουργική, Ενδοκρινολογία, Παιδιατρική, Ρευματολογία μιλούν – μεταξύ άλλων – για πρωτοποριακές και άλλες μεθόδους που ακολουθούν, για την αντιμετώπιση ασθενειών.

Παρέχονται νέες πληροφορίες από επαγγελματίες στον χώρο της Υγείας, με απώτερο σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωσή σας.

Αναλύονται θέματα εγκυμοσύνης, μητρότητας και γονιμότητας, όπως επίσης εξελίξεις στην αντιμετώπιση παθήσεων στον οισοφάγο, στον προστάτη, στο πεπτικό σύστημα, στο θυρεοειδή, αλλά και λοιμώξεων.

Αλλα θέματα συμπεριλαμβάνουν, αναλύσεις για αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς επίσης για την παιδική υγεία και μαθησιακές δυσκολίες παιδιών.

Παρουσιάζονται νέες τεχνικές για εγχειρήσεις καρδιάς και νέες μέθοδοι στη θεραπεία περιστατικών εγκεφαλικού και ανευρύσματος, στη μεταμόσχευση κερατοειδούς χιτώνα, σε παθήσεις του αμφιβληστροειδή χιτώνα και στην Οδοντιατρική.

Επισημαίνεται η σημασία επικοινωνίας στην ελληνική γλώσσα και η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται μεταξύ ιατρού και ασθενή, καθώς επίσης η Ελλάδα ως τουριστικός προορισμός υγείας και τα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής.