Συνέντευξη του ηθοποιού, Γιάννη Βογιατζή, στην εκπομπή «Νόστος» με τη Δρα Δέσποινα Αφεντούλη

Ο ηθοποιός, Γιάννης Βογιατζής, σε μια εκ βαθέων συζήτηση με τη Δρα Δέσποινα Αφεντούλη στην εκπομπή «Νόστος» του Cosmos FM της Νέας Υόρκης. Μια αφιερωματική ραδιοφωνική (μαγνητοσκοπημένη) εκπομπή για τη ζωή και το καλλιτεχνικό έργο του ηθοποιού, Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 66 χρόνια πορείας στο καλλιτεχνικό στερέωμα και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους και μακροβιότερους εν ενεργεία Έλληνες ηθοποιούς. Η συνέντευξη παρατίθεται ολόκληρη, αποτελούμενη από δύο μέρη.

Η εκπομπή «Νόστος», με τη Δρα Δέσποινα Αφεντούλη (www.afentouli.com), εστιάζει στην ανάδειξη προσωπικοτήτων του Απανταχού Ελληνισμού και των αξιών του ελληνικού πολιτισμού.

Το COSMOS FM (www.cosmosfm.org) εκπέμπει υπό την αιγίδα του Greek American Educational Public Information System, Inc. (GAEPIS) και είναι το μοναδικό καθημερινό, δίγλωσσο ελληνικό κοινωφελές ραδιόφωνο στη Μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης που μεταδίδεται στα FM και μέσω του διαδικτύου σε παγκόσμιο επίπεδο. Έργο του η προώθηση της αποστολής του GAEPIS, που είναι η διάσωση και ανάδειξη της ελληνικής κληρονομιάς.

Πηγή: Cosmos FM NY