Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Φέρβιου Νέας Ιερσέης

Της Δέσποινας Αφεντούλη

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των εκλεκτών προσκεκλημένων στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που διοργάνωσε η Φιλόπτωχος της Κοινότητας της Αναλήψεως στο Φέρβιου της Νέας Ιερσέης στις 10 Δεκεμβρίου στον χώρο εκδηλώσεων της Κοινότητας.

Η πρόεδρος της Φιλόπτωχου, Πωλίν Τασίγιαννη, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ενώ αναφέρθηκε στο μήνυμα των Χριστουγέννων.

Ο ιερατικός προϊστάμενος της κοινότητας Θείας Αναλήψεως στο Φέρβιου, π. Χρήστος Παππάς, τέλεσε προσευχή, ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα», αναφέροντας παράλληλα, το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα των Θείων Λειτουργιών της Κοινότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρατέθηκε  δείπνο με ελληνικά εδέσματα και γλυκίσματα, υπό τους ήχους του ακορντεόν του John Collins, ενώ οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν, με μουσική και χορό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους – μεταξύ άλλων- ο διευθυντής του σχολείου της Κοινότητας, Δημοσθένης Τριανταφύλλου, η πρόεδρος του Προμηθέα, Μερόπη Κυριάκου και πολλοί άλλοι.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Φωτογραφίες: Δέσποινα Αφεντούλη