Κονέκτικατ: Ο Επίσκοπος Μηδείας στην Κοινότητα της Αγίας Τριάδος

ΜΠΡΙΤΖΠΟΡΤ, ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ. Σε σεπτό κλίμα, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας, κ. Αποστόλος Κουφαλάκης, τέλεσε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία συνεπικουρούμενος από τον ιερατικό προϊστάμενο της Κοινότητας Αγίας Τριάδος, Πατήρ Γεώργιο Λειβαδίτη και τον Διάκονο Αναστάσιο, στον κατάμεστο από πιστούς Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στις 8 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας, κ. Αποστόλος Κουφαλάκης, ευχαρίστησε για την ευγενική πρόσκληση να παρευρεθεί στην Κοινότητα του Μπρίτζπορτ και ευχήθηκε «Χρόνια πολλά, καλά και ευλογημένα».

Ο Ιερατικώς Προϊστάμενος της Κοινότητας Αγίας Τριάδος, Πατήρ Γεώργιος Λειβαδίτης, ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο για την τιμητική του παρουσία και εξέφρασε τις θερμότερες ευχές εν όψει των Χριστουγέννων.

Στη συνέχεια, παρατέθηκε γεύμα στον χώρο εκδηλώσεων της Κοινότητας.

Φωτογραφίες – Δέσποινα Αφεντούλη:

Ο ιερατικός προϊστάμενος της Κοινότητας Αγίας Τριάδος, Πατήρ Γεώργιος Λειβαδίτης, ευχαριστεί τον Επίσκοπο Μηδείας, κ. Απόστολο, που παρευρέθηκε στην Κοινότητα της Αγίας Τριάδος.

Ομαδική φωτογραφία μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας. Στο κέντρο πίσω διακρίνονται ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μηδείας, κ. Απόστολος, ο ιερατικός προϊστάμενος της Κοινότητας Αγίας Τριάδος, Πατήρ Γεώργιος Λειβαδίτης, ιεροψάλτες και τα παπαδοπαίδια.