Διαγωνισμός Ομορφιάς και Γνώσεων για την ανάδειξη της «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2022»

By Του Δημήτρη Τσάκα

144

Η αφίσα του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2022.

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Η Επιτροπή Παρελάσεως της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης και η πολιτιστική επιτροπή με επικεφαλής τη Νομική Καστανά και την Δρα Δέσποινα Αφεντούλη ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον καθιερωμένο Διαγωνισμό Ομορφιάς και Γνώσεων για την ανάδειξη της «Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2022».

Πρόκειται για τον πρώτο διαγωνισμό μετά την πανδημία που θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής 15 Μαϊου 2022 και ώρα 4.30 μ.μ. στο Σταθάκειο Κέντρο στην διεύθυνση 22-19 29 Street, Astoria, NY, 11105.

Η κ. Νομική Καστανά και η Δρ. Δέσποινα Αφεντούλη κατά την διάρκεια της πανομογενειακής συγκέντρωσης που διοργανώθηκε την προηγούμενη Πέμπτη στο Σταθάκειο Κέντρο αναφέρθηκαν στις προσπάθειες που καταβάλλουν για να δώσουν το έναυσμα σε έφηβες και νέες ηλικίας 16 έως και 25 ετών να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή και να προετοιμαστούν για τον διαγωνισμό.

Η Μις Ανεξαρτησία 2020 Δέσποινα Αναστασίου με τις κοπέλες, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και την Πρόεδρο της Πολιτιστικής Επιτροπής κ. Αυγερινή Κατέχη. Στην άκρη δεξιά η Μις Ανεξαρτησία 2019 Αλεξία – Κατερίνα Βολωνάκη. Φωτογραφία: ΕΤΑ / Press.

Στον διαγωνισμό αναμένεται να παραστούν και η Μις Ανεξαρτησία 2020, Δέσποινα Αναστασίου και τα άλλα κορίτσια που συμμετείχαν στον προ δύο ετών διαγωνισμό και λόγω της πανδημίας δεν είχαν την τύχη και το προνόμιο να παρελάσουν με το στέμμα και με τις κορδέλες στις οποίες αναγράφεται ο τόπος καταγωγής τους.

Για πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν (718)204-6500 είτε μέσω e-mail στο nyhellenicsocieties@gmail.com

Η αφίσα του διαγωνισμού για την ανάδειξη της Μις Ελληνική Ανεξαρτησία 2022.

Πηγή: Αναμνήσεις