Τιμή στη Μνήμη & στο Μήνυμα της θυσίας του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου – Συμμετοχή στις εκδηλώσεις Μνήμης & Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού & στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 95η επέτειο της απελευθέρωσης της Θράκης

Μνημόσυνο για τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους πεσόντες μετ’ αυτού, Ιερός Ναός Υπεραγίας Θεοτόκου Καπνικαρέας, 24/05/15. Πηγή φωτογρ.: "Ανατολή"

Μνημόσυνο για τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους πεσόντες μετ’ αυτού, Ιερός Ναός Υπεραγίας Θεοτόκου Καπνικαρέας, 24/05/15. Πηγή φωτογρ.: “Ανατολή”

H Ένωση Κωνσταντινουπολιτών και Μικρασιατών Βόρειας Αττικής “Η Αγία Σοφία”, εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρό της, Δέσποινα Αφεντούλη, στις εκδηλώσεις Μνήμης για την 562η Επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών στις 24/05/2015 και ειδικότερα στην τέλεση Μνημόσυνου για τον Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους πεσόντες μετ’ αυτού, στον Ιερό Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Καπνικαρέας και στην τελετή κατάθεσης στον ανδριάντα του Αυτοκράτορα στην Πλατεία Μητροπόλεως, ενώ κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Επίσης, εκ μέρους της Ένωσης “Η Αγία Σοφία”, η Δ. Αφεντούλη παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καθώς επίσης, στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 95η επέτειο της απελευθέρωσης της Θράκης της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας.

Κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Αυτοκράτορα, Πλατεία Μητροπόλεως, & στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, Σύνταγμα, 24/05/15. Πηγή φωτογρ.: "Ανατολή"

Κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του Αυτοκράτορα, Πλατεία Μητροπόλεως, & στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, Σύνταγμα, 24/05/15. Πηγή φωτογρ.: “Ανατολή”

genoktonia_24.05.15_14

Εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος. Φωτογρ.: Βασίλης Τσενκελίδης

Στη συνέχεια, η Δ. Αφεντούλη παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής για τα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, καθώς και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 95η επέτειο της απελευθέρωσης της Θράκης της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.  Πηγή φωτογρ.: www.thrakitoday.com

Εορταστικές εκδηλώσεις για την 95η επέτειο της απελευθέρωσης της Θράκης της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νότιας Ελλάδας στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Πηγή φωτογρ.: www.thrakitoday.com