Δημοσίευμα στο περιοδικό “Estiator”

Δημοσίευμα στο μηνιαίο περιοδικό της ελληνοαμερικανικής βιομηχανίας τροφίμων “Estiator”, Ιούνιος 2016, τεύχος 29 – Ν. 5, σσ. 43-44.

Τιμήθηκε ο κ. Στηβ Ζερβούδης

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, απένειμε βραβείο στον γνωστό Χιακής καταγωγής, επιχειρηματία κ. Στέλιο Ζερβούδη, πρόεδρο της εταιρίας Galaxy General Construction Corp., ευεργέτη της Κοινότητας του Αγίου Πέτρου στο Bronx, NY και τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος. Κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής, ο πρόεδρος του ομίλου, κ. Ιωάννης Μαρωνίτης τόνισε:

“Ο κ. Ζερβούδης αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση ενός καλού ανθρώπου και εξαιρετικού οικογενειάρχη, που ξεκίνησε από μια απλή οικογένεια και εξελίχθηκε σύντομα σε έναν από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Το επιχειρηματικό του ταλέντο είναι δώρο Θεού, ωστόσο αυτό που έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία είναι ότι έχει την ευαισθησία να προσφέρει μεγαλόψυχα όπου υπάρχει ανάγκη.”

Η υπεύθυνη Τύπου του ομίλου, κ. Δέσποινα Αφεντούλη, υπογράμμισε ότι “ο κ. Ζερβούδης έχει προσφέρει πολλά στην Ομογένεια, ενισχύοντας τους σκοπούς σωματείων, Ιερών Ναών και σχολείων, με αποκορύφωμα την ανέγερση εκ θεμελίων του Ιερού Ναού Αγίου Πέτρου του Αποστόλου, καθώς και του ελληνικού απογευματινού σχολείου και της κοινοτικής αίθουσας εκδηλώσεων, επιλύοντας το μεγαλύτερο ίσως ζήτημα της ελληνικής κοινότητας του Μπρονξ.”

[Φωτογραφία:] Από αριστερά διακρίνονται οι Δέσποινα Αφεντούλη, Αγγελική Ζερβούδη, Στηβ Ζερβούδης (τιμώμενος), π. Ναθαναήλ Συμεωνίδης, Ιωάννης Μαρωνίτης και Μαρίκα Αρτόγλου.

20160618_181708-1

20160618_181652-1 (2)