Ελληνικό Φεστιβάλ στο Στάτεν Άιλαντ

Στον προαύλιο χώρο του, διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας και Αγίου Νικολάου στο Στάτεν Άιλαντ (1641 Richmond Ave, Staten Island, NY 10314) το Ελληνικό Φεστιβάλ για το έτος 2017, το οποίο ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα (8, 9 και 10 Σεπτεμβρίου 2017) και κορυφώνεται αυτήν την εβδομάδα (στις 15, 16 και 17 Σεπτεμβρίου 2017).

Στο Φεστιβάλ, οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν ελληνικά εδέσματα και γλυκίσματα, να διασκεδάσουν με παιγνίδια λούνα παρκ και με ελληνική παραδοσιακή μουσική από το συγκρότημα “The Cosmopolitans”, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Νίκου Νικολαΐδη, να επισκεφθούν τα περίπτερα “Yia-Yia’s Attic” και “Grecian Boutique”, να συμμετέχουν σε κληρώσεις (Mega Raffle), ενώ στην εκδήλωση συμμετέχουν με χορευτικά τα τμήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος-Αγίου Νικολάου.

Οι ώρες λειτουργίας του Φεστιβάλ είναι οι εξής:
Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 6-11 μ.μ.
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 2-11 μ.μ.
Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 2-10 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Φεστιβάλ, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Ιερού Ναού:
http://htsaintnicholas.ny.goarch.org/festival.html

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Ελληνικό Φεστιβάλ στις 9 Σεπτεμβρίου 2017:

Φωτογραφίες: Δέσποινα Αφεντούλη

SI

Φωτογραφία (από δεξιά): ο Ιερατικός Προϊστάμενος της Κοινότητας Αγίας Τριάδος-Αγίου Νικολάου, π. Νικόλαος Πετροπουλάκος, ο Επίσκοπος Ζήλων, κ. Σεβαστιανός και ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος-Αγίου Νικολάου, Stacey Anastos.

SI2

Φωτογραφία (από αριστερά): Η αντιπρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος-Αγίου Νικολάου, Γκρέτσεν-Αικατερίνη Θεοδωράκη, συμμετέχει μαζί με εθελοντές στη διοργάνωση του Φεστιβάλ.

SI3

Φωτογραφία: Τμήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος-Αγίου Νικολάου.

SI4

Φωτογραφία: Άποψη του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος-Αγίου Νικολάου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

SI5

Φωτογραφία: Άποψη του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος-Αγίου Νικολάου κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

ΠΗΓΗ: http://www.newgreektv.com/2013-09-18-19-03-02/2013-09-18-19-06-01/item/23329-elliniko-festival-sto-staten-island-ny