Ευχαριστήριο μήνυμα της Δέσποινας Αφεντούλη

Ευχαριστώ για την υποστήριξη στις πρόσφατες διαδοχικές εθνικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής και ιδίως όσους πίστεψαν έμπρακτα στην ανανέωση του πολιτικού χώρου.

Είναι τιμή και χαρά μου που και σε αυτήν τη δύσκολη προσπάθεια είχα κοντά μου αληθινούς φίλους, αλλά και που απέκτησα νέους, αξιόλογους φίλους.

Δέχτηκα να συμμετέχω σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την παράταξη και για τη χώρα, δίνοντας έναν αξιοπρεπή αγώνα. Γιατί η μάχη στα δύσκολα έχει μεγαλύτερη αξία.

Με την υποψηφιότητά μου θέλησα να εκφράσω έμπρακτα τη διάθεσή μου να συμβάλλω προς την κατεύθυνση δημιουργίας ευκαιριών για νέους και για γυναίκες και να αγωνιστώ για μια πιο δίκαιη, ανθρώπινη και κυρίως αξιοκρατική κοινωνία, για τη διασφάλιση της κοινωνικής ισορροπίας και της ανάπτυξης.

Θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα ξεκινήσει ένας δημιουργικός διάλογος για την έκφραση της κεντροαριστεράς στο σύνολό της, που θα στηρίζεται κυρίως σε νέους, άφθαρτους ανθρώπους, με όραμα, προσόντα και θέληση για προσφορά.

Δεσμεύομαι να συνεχίσω την προσπάθεια που έχω ξεκινήσει με την ενεργή, εθελοντική ενασχόλησή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση, σήμερα ως περιφερειακή σύμβουλος Αττικής, για την ανάδειξη της Αττικής και για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των καίριων ζητημάτων που μας απασχολούν, τόσο σε τοπικό, όσο και εθνικό επίπεδο.

Φιλικά,

Δέσποινα Αφεντούλη