Σάββας Μυλωνάς της «Mylos Entertainment»: Οταν το χόμπι γίνεται επάγγελμα

Από εκδήλωση που είχε τη μουσική επιμέλεια η «Mylos Entertainment». Η φωτογραφία παραχωρήθηκε από το προσωπικό αρχείο του Σάββα και της Ολυμπίας Μυλωνά.

Ο ιδιοκτήτης και συνιδρυτής της εταιρείας κάλυψης ψυχαγωγικών εκδηλώσεων «Mylos Entertainment», Σάββας Μυλωνάς (Savas Milonas/DJ Sava), μίλησε στον «Ε.Κ.» για την εμπειρία του στο χώρο της διασκέδασης.

Η εταιρεία του ιδρύθηκε το 1997, με έδρα την Αστόρια και δραστηριοποιείται κυρίως στη Νέα Υόρκη. Ωστόσο, όπως είπε, ταξιδεύει και σε άλλες Πολιτείες των Η.Π.Α., στην Ελλάδα και στην Κύπρο, προσφέροντας υπηρεσίες DJ, ελληνικής ορχήστρας, ηχοσυστημάτων, φωτογραφήσεων, βίντεο, φωτογραφικών θαλάμων και τηλεοράσεων, με επίπεδη οθόνη, σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις, αρραβώνες, ιδιωτικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις επιχειρήσεων. Παράλληλα, επιμελείται τη μουσική κάλυψη με εκλεκτή, όπως είπε, ευρωπαϊκή και έθνικ μουσική σε εστιατόρια και σε χώρους με χαλαρή μουσική (lounge).

Διαθέτοντας προσωπικό που μιλάει και την ελληνική και την αγγλική γλώσσα, τόνισε ότι το κοινό στο οποίο απευθύνεται κυρίως η εταιρεία, είναι ελληνοαμερικανικό, καθώς και σε μια μερίδα Αμερικανών, με καταγωγή από άλλες χώρες και κουλτούρες. Εξάλλου, όπως διευκρίνισε, πλέον, γίνονται πολλοί μεικτοί γάμοι, μεταξύ Ελλήνων με άτομα διαφορετικής κουλτούρας.

Ο ντι τζέι Σάββας (DJ Sava), ιδιοκτήτης της εταιρείας «Μύλος» η σύζυγός του, τραγουδίστρια και δίγλωσση παρουσιάστρια, Ολυμπία (Olympia) του μουσικού συγκροτήματος «Mylos», κατά τη διάρκεια ενός ελληνικού γάμου στο Μανχάταν. Η φωτογραφία παραχωρήθηκε από το προσωπικό αρχείο του Σάββα και της Ολυμπίας Μυλωνά.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας (https://www.mylos.com/) αναφέρεται ότι διατίθεται εξειδίκευση σε όλα τα είδη μουσικής, όχι μόνο ελληνικής και αμερικανικής, αλλά και ιταλικής, βραζιλιάνικης, τουρκικής, περσικής, κροατικής και ινδικής.

«Είχα και έχω ακόμα πολύ ενδιαφέρον και αγάπη για την έθνικ μουσική και τη μελετάω χρόνια», ανέφερε, εξηγώντας ότι πριν ασχοληθεί με τις δεξιώσεις, «έπαιζε» έθνικ μουσική σε νυχτερινά μαγαζιά (club) και σε χώρους με χαλαρή μουσική (lounge).

Αναφορικά με το τι τον ώθησε να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο τομέα, εξήγησε ότι η σύζυγός του και ο ίδιος αγαπούσαν τη μουσική από μικρή ηλικία και «ήταν χόμπι και πάθος, το οποίο εξελίχθηκε από μόνο του σε επάγγελμα».

Η έμπνευση πίσω από το όνομα «Μύλος», όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, είναι το επίθετό του, Μυλωνάς, το οποίο, όπως διευκρίνισε, προέρχεται από το επάγγελμα του παππού του, ο οποίος ήταν μυλωνάς και είχε μύλο: «Δημιουργήσαμε λοιπόν, την εταιρεία μας, σαν έναν μουσικό μύλο!».

Τέλος, ανέφερε ότι όπως λένε οι πελάτες τους, η εταιρεία «Mylos» ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, το αυθεντικό και φανερό πάθος για τη μουσική που διαθέτει, καθώς και για την προσωπική φροντίδα και εξυπηρέτηση των πελατών της.

ΠΗΓΗ: Εθνικός Κήρυκας